2023-12-29 545 浏览
今日嚟到宝莲邨𠮶间大家口耳相传嘅好味快餐店,真系一试难忘!先讲讲我嘅超级鸡翼,搞到我啲嘴角都系油光光,烧得外皮焦香,啖啖肉咬落去够晒弹牙,捞埋滋味满分嘅蜜糖芥末酱,多得嚟!薯条就酥脆得嚟唔会太油,跟埋柯打买起上嚟真系正!啤酒鸡煲大热天食著正!由头饮到尾,配料嘅豆腐爽滑、香菇Q弹,饮的惬意,啱啱好够晒味嘅啤酒香,讲到口水直流嗱!同捞饭同一流啊,烟韧带劲嘅面,味道一流,食落惹味又满足!仲有我至爱嘅西班牙黑猪叉烧,肥瘦相间,𠮶香味真系不得了,层次分明嘅肉质一啖咬落去,就算唔落酱都可以叹为观止。来到尾声,个香芒芝士蛋糕真系够晒香浓又唔会太甜,完美嘅甜品收尾。呢度真系一个珍宝,一定要再嚟!👍🍗🍰