2023-07-26 37 浏览
系屯市终于有新既烧肉店开张😍仲要提供烧肉放题!真系经过亲都流口水😋劲香烧肉味~而今日终于忍唔住走左去食晚市都有好多种唔同既set可以拣~而难得食烧肉当然想豪一豪佢🤣我同男朋友都拣左*松放题*~食足100分钟都只系$328+🥹(想食耐啲都可以选择120分钟既plan, $398+)可以疯狂食美国SRF安格斯和牛🥹超兴奋!!.一坐低就已经安排好个烧肉头盘比你试🥹每款都睇得又食得!!除左啲纹路睇得出好靓至外,咬落好香好香牛油香气~超juicy!! 建议要叫埋佢个紫菜饭食,一啖饭一啖肉超爽🧡然后就疯狂叫安格斯和牛牛板键🤤仲有牛舌同牛肩脊肉!依3样都系我最爱牛油金菇、菠萝仲有翠玉瓜都好好味👻强推一夜干🤤系日本居酒屋就食得多,无谂过烧肉店都可以叫得到!烧完超香好香鱼油,滑身唔鞋口,记得要问店员拎埋蛋黄酱黎点🥹当然唔止有清一色既肉类,仲有熟食比你医下肚😆叫左章鱼烧好香口~配埋蛋黄酱劲正😛仲有雪糕雪条任食👍🏻依个位真系要赞下!佢唔系好似坊间既任食餐厅咁比啲cheap cheap甜品黎hea你🥹好似雪条咁全部都系日本牌子黎!!食左条meji红豆雪条好好味😋仲有自家制蛋糕&puffs !! 强烈建议要试朱

牛油金菇、菠萝仲有翠玉瓜都好好味👻

仲有自家制蛋糕&puffs !!

强烈建议要试朱古力蛋糕😍超香浓!我一个人啪左3旧😝