2023-10-17 36 浏览
估唔到旺角有间台湾料理可以带埋狗狗🐶一齐用膳,重点系室内架,就算夏天都唔怕热,我梗系要带埋姜饼体验下❤️香酥排骨椒麻拌面便当呢个拌面好惹味😸面条爽口得黎椒麻味仲好香,食落有少少麻,而且排骨超大块,仲炸得好脆身,入面充满肉汁💦好juicy淡水花枝饼香肠配芭乐沙拉花枝饼外层酥脆内里弹牙😙再加上台湾香肠同芭乐沙拉,满满既纤维,好适合减肥既朋友仔,又唔会太过油腻👍🏻甘梅地瓜条地瓜条配上梅子粉绝配,食落好开胃✨而且越食越上瘾😍台式卤味点左串豆腐同甜不辣,串豆腐索哂啲卤水汁,好入味,而甜不辣就烟烟韧韧,好爽弹😚大湖草莓牛奶爱玉菓子🍓 好浓郁既牛奶香同草莓既鲜甜味道,甜而不腻,好好饮🥰茉莉毛尖茶底淡淡茉莉味,又唔会太过甜,清清地好舒服🥰百香果白玉爱玉白玉爱玉再加上百香果既酸酸甜甜,真系好夹,可以中和一下油腻既感觉😝

香酥排骨椒麻拌面便当

淡水花枝饼香肠配芭乐沙拉

甘梅地瓜条
地瓜条配上梅子粉绝配,食落好开胃✨而且越食越上瘾😍

台式卤味

大湖草莓牛奶爱玉菓子🍓
好浓郁既牛奶香同草莓既鲜甜味道,甜而不腻,好好饮🥰

茉莉毛尖
茶底淡淡茉莉味,又唔会太过甜,清清地好舒服🥰

百香果白玉爱玉

2023-10-15