2022-08-12 94 浏览
好耐之前,为食猫约咗朋友去食easy joe走嘅时候,见到呢间成都老码头火锅🍲劲多人排队,而且好有宫廷feel,为食猫已经即刻bookmark咗下次一定一定要去试结果,一年都过咗了,宜家先有时间去食😂😂原来餐厅全天候都有折,劲抵食早知早d去啦环境间火锅店装修得好中国故宫feel,古色古香,美轮美奂♥️而且地方好阔落,少人嘅可以坐卡位,多人嘅可以坐圆枱,一啲都唔觉得逼夹👍🏾食物为食猫9:30先去食,因为7:30离座或者9:30入座全单会有68折,至于其他时段都有88折本身佢d食物已经唔算太贵,有折就更加抵啦🤪至于佢个menu,大部分火锅店食到嘅都有,而且话明系成都火锅,梗系有麻辣汤底啦不过因为为食猫呢排太热气,所以唔可以再叫麻辣汤底啦🥹🥹💜💜而以下系为食猫食完觉得,可以推介俾大家嘅💜💜响铃呢个响铃真系不得之了🫣佢外脆内软🥰平时啲响铃碌两碌,就会即时林晒👎🏽但呢只响铃就算渌咗几秒,个皮都系好脆推介❗️咸蛋流沙鱼蛋丸个鱼蛋好弹牙之余,一咬落去,d咸蛋黄流晒出嚟🤤好邪恶,但又好满足手工韭菜饺个韭菜饺好重韭菜味,同好足料,十足十似出面𠮶d好出名嘅饺子店杞子龙眼菊花蜜最后,食完d上火嘅火锅,梗系要饮返
好耐之前,为食猫约咗朋友去食easy joe

早知早d去啦

食物
鲜淆猪骨汤
老友鬼鬼

本身佢d食物已经唔算太贵,有折就更加抵啦🤪
不过因为为食猫呢排太热气,所以唔可以再叫麻辣汤底啦🥹🥹

💜💜而以下系为食猫食完觉得,可以推介俾大家嘅💜💜
响铃

推介❗️

手工韭菜饺

杞子龙眼菊花蜜

最后,食完d上火嘅火锅,梗系要饮返啲滋润解渴嘅嘢饮啦😝呢楂菊花蜜个蜜糖好香,又好滋润,好好饮呀

宜家出去打边炉一d都唔平,人均起码$400,但又未必食得饱
大家想食得舒服,又唔想食咁贵嘅,可以嚟成都老码头火锅

鲜淆猪骨汤
老友鬼鬼