2018-11-28
我发现讲咗咁多都未讲到点解系帝王式享受🙈咁我就唯有牺牲吋我嘅个人空间讲吓啦🤷🏻♂️佢哋一开始就有题我哋呢个锅特别易痴底 第得闲就会过嚟问吓冇嘢要帮手 另外佢有一个兜俾我哋装蚬壳 佢哋会不停咁帮我地玩帮我地倒 🤤令到佢唔会满晒 又唔会好似第度咁 收左就唔攞翻嚟 要你自己再问佢攞个容器装垃圾💁🏻♂️去到我哋食完嘅时候佢哋5分钟内有三个Staff轮流过嚟帮我地较细个火📛 你可能会话下点点解第一个Staff唔直接帮我完全熄左佢 xd 但系我觉得个重点系 证明佢地每一个Staff都会keep住留意每一台客人嘅情况 值得一赞!不过咁咪唔两个人去其实买单都成千蚊咁滞💸💸 其实都唔系话真系咁平🙈 但系有时一班人或者同伴侣庆祝食吓高质嘅打边炉 其实都系一个享受黎💕🔆(*1)冇错点解今次会咁特别有备注呢 就系因为比我见到一件事😡 话就话系令你有皇上嘅感觉姐😡 见倒隔离枱有一个肥婆对waiter 呼呼喝喝 另外虽然Menu写住一句: 但系我都希望大家唔好好似个肥婆咁指着一个Staff大叫我觉得人哋整一个gimmick 出嚟系为咗大家食开心同笑吓 而唔系想比客人挖苦自己➖➖➖➖➖
🔆(*1)冇错点解今次会咁特别有备注呢 就系因为比我见到一件事😡 话就话系令你有皇上嘅感觉姐😡 见倒隔离枱有一个肥婆对waiter 呼呼喝喝 另外虽然Menu写住一句:[皇上口令 接旨] 但系我都希望大家唔好好似个肥婆咁指着一个Staff大叫[你过嚟接旨]我觉得人哋整一个gimmick 出嚟系为咗大家食开心同笑吓 而唔系想比客人挖苦自己
➖➖➖➖➖