2025-01-16
📍 滚爷火锅 (旺角)旺角上海街428号地舖收夜做左成日野,今晚同同事齐人返工,梗系要约埋聚一聚,吹吓水‼️‼️💖滚爷开到凌晨五点,可以慢慢坐慢慢倾偈!职员好有礼貌,食物份量足又会出齐,同食物质素仲非常之高,环境都好舒服,可以凉住冷气打边炉,一齐吹下水乜嘢返工压力都冇晒,佢营业时间开到0500,边个话夜麻麻会冇好嘢食。麻辣鸡煲(半只鸡)💰$248😋😋😋😋.8/5麻辣鸡煲超级香浓,香得来又有麻生感觉好滋补🤭💖半只鸡的肉质鲜嫩,经过麻辣调味后,味道相当入味。汤底香浓,辣味适中,让人一口接一口停不下来。鸡肉的油脂和香料的香气融合得恰到好处,吃得时候还能感受到微微的麻感,劲过瘾!👉手包韭菜饺4粒💰$248😋😋😋😋.6/5手工韭菜饺劲香,而且咬落去仲有爆汁嘅感觉正正正 皇帝菜💰$58😋😋😋😋.6/5皇帝菜买麻辣鸡煲嘅汤嚟超级好食!回头: yes !!佢开到劲夜,啱晒佢食宵夜,食完仲有通宵小巴返屋企正正正💕
旺角上海街428号地舖
麻辣鸡煲(半只鸡)
💰$248
😋😋😋😋.8/5
👉手包韭菜饺4粒
💰$248
😋😋😋😋.6/5
手工韭菜饺劲香,而且咬落去仲有爆汁嘅感觉正正正
皇帝菜
💰$58
😋😋😋😋.6/5
皇帝菜买麻辣鸡煲嘅汤嚟超级好食!