2023-09-08 66 浏览
小编平时朋友食宵夜一定要叫串烧,叫支啤酒一路食串烧一路倾偈特别过瘾!喺佐敦街头见到呢间串烧小店,选择都几多~ 就即刻入咗去!因为我哋晚餐都唔系食得太多,当日去到简直系不断咁嗌,冇停过!我地试左好多款,有惹味羊肉串、惹味牛仔骨、香脆鸡软骨、烧甜薯盐烤大头虾、盐烤大海虾、香烤元贝、烧墨咀、烧鲭鱼、香烧白鳝、盐烧牛舌同烧松叶蟹棒,两个人食呢个份量都几癫!不过超有意外惊喜,串烧调味啱啱好,唔会过咸,亦相当惹味!小编最钟意香脆鸡软骨,烧到表面焦香,而软骨则非常有咬口~ 香烧白鳝都唔错,食落啖啖肉,肉质亦非常弹!盐烤大海虾都唔错,海虾份量好大,亦几新鲜,肉好弹牙!羊肉串都系唔可以错过!食落唔会太有膻味~ -庙街烧 (油麻地)油麻地庙街43号地舖

庙街烧 (油麻地)
油麻地庙街43号地舖