2024-12-13 0 浏览
收工之后太肚饿就去咗附近一间餐厅,呢度喺正地铁站隔离,食完可以快啲返屋企!始终今日OT完之后都好攰正常茶餐厅餐牌,怕有嘅我都知可能会好多嘢唔啱食 但系冇办法啦 要大家一齐选择我谂住嗌个杂菜煲,一定冇死 点知都好多油,呢间餐厅好似比正常嘅茶餐厅仲要多油不过餐厅人几有亲切感 环境就都系麻麻哋干净㗎 有分男女厕,不过个厕所都不是太干净,而且好似唔系好有厕所水呢个应该系海鲜豆腐煲,上咗几个枱之后我哋开始分唔清 发现佢好似所有嘢都系将啲材料炒埋一碟, 因为佢主要都系有少少海鲜虾,鱿鱼 同埋一啲猪嘅内脏,譬如猪肚同埋猪润 杂菜煲就系有多少少先有吧同埋有粉丝 就太油腻!小炒王反而几出色 呢味𩠌一定系油啦 不过好香口啲腰果劲脆椒盐烧鱿都几大嚿 薯仔牛柳粒好油嘅都正常因为呢间嘢嘅特色但系呢间 有啲同事就话重手咗少少有啲甜 但系我就觉得唔会啦 因为我都钟意食甜嘅𩠌整体而言都算服务充足
不过餐厅人几有亲切感 环境就都系麻麻哋干净㗎
有分男女厕,不过个厕所都不是太干净,而且好似唔系好有厕所水

呢味𩠌一定系油啦 不过好香口啲腰果劲脆

整体而言都算服务充足