2010-07-24 4 浏览
夏日炎炎最好既宵夜当然系食杯凉透心既雪糕啦,但食完个种罪恶感真系重到训唔著嫁(肥死!)好彩今个夏天开左好多fro-yo铺头,fit晒我呢d怕肥又要食既烦人行完APM甜瘾起既我就捉左好友陪我试Best Berry当宵夜~ Frozen yogurt on cup size with cookie一黎到就见到呢个promotion yogurt,见佢有oreo又有朱古力条同朱古力酱,三重朱味arm 晒我呢个朱古力粉丝谂都唔谂就食佢啦~卖相同张相真系无咩分别,好靓好吸引 食落酸酸地好似食紧益力多雪糕 唔太甜.捞埋oreo碎同朱古力酱又软又脆 呢个黑白配好好味呢但点解食食下发现佢中间系空心既?同埋唔知系咪就黎收铺关系,张张台都有杯食完未收既杯系度无人理,好似乱葬岗咁,都几恐怖...所以都系快快脆食完离开战场.不过一定会再黎要试埋绿茶味,边行边食最多唔坐台(因为望住d食完杯真系几倒胃口= =")
但点解食食下发现佢中间系空心既?

2010-07-22
$23 (宵夜)