2020-11-17
🔥宵夜-三多生炸脾🔥晚上6pm先开始营业🈺️😫朝早想食都冇得食呀🤪-《三多生炸脾$30》⭐️⭐️⭐️推介‼️三多生炸脾非常出名,除左大埔总店外,而家已经开左好多分店~但系听讲只有总店先食到最高水准既生炸脾!🤩所以我决定同朋友专诚嚟拜访总店😎‼️👾生炸嘅特别之处就系可以锁紧肉汁同埋水份,做到外脆内嫩嘅效果,每一啖都非常之Juicy!!!比起一般先蒸后炸已经水份流失嘅鸡脾好食10,000倍啊🔥❤️👾‼️一齐听下切开个阵脆卜卜嘅声音(@jane.Jen.jap 有片),耳朵怀孕再加舌尖上的味蕾冲击,我直头系食到升咗仙☺️鸡肉非常嫩滑,特别嘅腌制更带有一点甜味!😍就算系脂肪都要间中嚟食下㗎~真系人间美味😄‼️‼️‼️而且份量都好多,叫埋其他小食一定食到饱!👅《小食炸物拼盘$30》另外点左一个小食炸物拼盘,有麦乐鸡、炸鱼蛋、炸烧卖、 炸春卷、炸丸子🧆配搭泰式甜酸酱亦惹味!——🔍记得佢系由夜晚6pm 营业呀🔍位置系大埔同太和之间,系条红桥隔离,都易揾架~
晚上6pm先开始营业🈺️😫
朝早想食都冇得食呀🤪
《三多生炸脾$30》⭐️⭐️⭐️推介‼️
👅《小食炸物拼盘$30》
——
🔍记得佢系由夜晚6pm 营业呀🔍
位置系大埔同太和之间,系条红桥隔离,都易揾架~