2022-09-06 93 浏览
125一位平日晚上,价钱对不住食物,一入到去见到大部份熟食都用有盖既保温器皿几欣赏。首先出色既有鱼子酱蒸蛋同炒伊面够香其次系冷盘意粉同何粉面够味同小小辨加爽口。然后系佢店舖特色同煮一人一份既小食或甜品,今日有西米露糖水,用材有加入芦荟粒不同偏甜,再来有咸蛋炸物较一般最后有咕噜肉用合桃炒几特别,味道同个样都好似真系内咁,佢仲有一个芒果糯米我地无要到,因为唔食得。最后想分享既系合桃瓜汤-庶矛根饮品无味, 柠檬薏米水有阵清洁 剂咪( 后来食到最后见到个姐姐就咁琴上去饮品机到陶手清洁, 而且有净嘅饮品系留起佢) 所以我觉得佢嘅饮品同埋汤料都好似水完全唔系煲。 食物方面就各有一阵酸味, 而且每款续食食落去嘅感觉都好普通就好似你喺屋企煮咁样, 番茄以及炒蛋类嘅食物都略为难食。 三个方面只有三款 用糖水浸住嘅菠萝哈密瓜同埋红色嘅火龙果。 另外佢仲有沙律菜冷盘, 不过已经唔想食了。 识咗咁多款食物之后感觉好失望。图中姐姐非常之大牌, 开头我地选择用八达通付款但唔够钱最后改为用现金付款即刻黑面,在进食途中呢位姐姐不停推销你做唔做会员好烦。