我哋之前黎欢乐大排档食过小炒,今次再同屋企人一齐去,book左间房有电视睇奥运!今次试啲唔同嘅菜式(我会话系比较似酒楼嘅菜)整体嚟讲,食物质素都几好,性价比都几高。- **蒜片牛仔粒**:卖相不错,果然有惊喜!估唔到厨师会用虾饼/虾滑配搭,好新鲜啊!而且牛仔粒都好嫩。- **鲍鱼鹅掌**:鲍鱼味道算浓厚,以价钱嚟讲就应该唔系干鲍,但大大只好过瘾,鹅掌就觉得唔够淋。- **XO酱炒墨鱼花西芹**:墨鱼花切得几厚,口感爽口,份量足够。呢个𩠌我以前未试过,所以觉得有惊喜。- **上汤龙虾伊面**晚市孖宝西澳龙虾+烧鹅,六个人一齐食,每人都有一大块龙虾肉,龙虾都几新鲜,但我最钟意系个伊面同个汁!- **孖宝配例牌烧鹅**:烧鹅不过不失,无特别突出。-**椒盐炸粟米**:本身都系口痕见到想食,无谂过咁好食,绝对系MVP,大人细路都钟意酥脆得来粟米本身又唔会话太干,亦都唔系太咸味道啱啱好!整体上,今次食饭都好满意,餐牌见到有好多嘢想试 (鸡煲翅、幅图卖相好精致嘅冬瓜盅etc etc)下次再嚟食!ps今次坐独立房就要加一同埋有最低消费,之前就免加一希望呢啲评论帮到你Enjoy!

- **孖宝配例牌烧鹅**:烧鹅不过不失,无特别突出。

酥脆得来粟米本身又唔会话太干,亦都唔系太咸味道啱啱好!

ps今次坐独立房就要加一同埋有最低消费,之前就免加一

希望呢啲评论帮到你Enjoy!
蒜片牛仔粒
西澳龙虾上汤伊面