家欢酒Bar 😋😋😋食左大大只蒜蓉牛油香草焗生蚝,我以为去完澳洲之后已经唔可以食到好味既蚝🙈但系呢到我食到😍佢系超多汁仲未熟晒咁🤤食一只好唔够喉,叫多只又冇旅行个阵咁舍得👉🏻👈🏻咁为有食下一样野食啦🤣🤣🤣墨西哥原支粟米😍😍😍有人帮手切埋😝可以偷懒喇!唔驶自己咬🙊岩晒老人家我😎✌🏻再黎多个多汁厚肉Burger 加连皮薯条😆好食过澳洲既😂我喜欢香港口味❤️仲有避风塘鱿鱼🦑辣度系可接受程度有薯片碎但唔够脆😂最后有个好似几特别既ToFu Pudding 佢系一个cocktail: 食之前要等7分钟先会由水变做豆腐花😍佢唔会凝结晒做完美既豆腐花🙈仲系豆浆咁🤣淡淡既whiskey 同姜味☺️系特别既🙈但下次我会试其他cocktail🙈😝仲有好多野想食想饮呀!
蒜蓉牛油香草焗生蚝

墨西哥原支粟米

牛肉Burger

仲有避风塘鱿鱼🦑辣度系可接受程度有薯片碎但唔够脆😂

ToFu Pudding
题外话/补充资料: 食食下仲比我地发现左Download 佢地个apps 免费做埋会员就有得埋单减$50✌🏻✌🏻提提大家都可以Download😁呢到真心适合大班人黎人食唔会好似其他酒吧咁太嘈啲野又有特色👫👫👫
2018-07-07
蒜蓉牛油香草焗生蚝