2022-01-10 3288 浏览
_____好味指数:🌟🌟🌟🌟抵食指数:🤑🤑🤑🤑最近夜晚唔可以堂食,咁就揾吓有冇好食嘅外卖买返去孝顺吓屋企人🏠喺太古广场三期嘅外卖店主打健康有营养嘅便当,而且每样𩠌都可以透过橱窗睇,咁就方便拣啱心水嘅嘢食啦~✅黑蒜清汤牛腩条首先拣咗餐厅嘅主打💮打开饭盒发现份量都几多,牛肋条炆得好入味🐮带淡淡蒜香,肉质软嫩带肉汁,旁边仲配埋两粒巨型咖喱鱼蛋🐟一食就知靓嘅鱼蛋,非常弹牙,咖喱香得嚟带点辣劲🌶杂谷饭比较健康,然而加埋饭素同牛肋条汁更加惹味👍🏻✅咸蛋鲍鱼粒肉饼肉饼系我的最爱🤤平时喺茶餐厅见到有蒸肉饼饭都一定会点🤣呢度嘅肉饼好大块厚实,肉质松化,而且入面仲加入咗鲍鱼粒,非常高级✨旁边配上有机蔬菜,蔬菜轻轻调味再煮熟,好软身同清甜🥬便当仲配埋住家汤,饮落唔觉有味精,就好似食紧住家饭一样满足

_____
好味指数:🌟🌟🌟🌟