2022-05-27 138 浏览
第一次玩新野 就系位于上环既Feshlane, 好似一个中央厨房咁 入面有好多唔同餐厅既厨房. 成个感觉比人好干净 同埋可以减少人与人既接触, 拎外卖直接凭单去个智能柜就可以拎餐✔️“陈家菜” 又真系好有住家菜既feel 所有菜色都系好有home like feel 无华丽既食材 有既系健康无味精 足料既食品🤤🐟水煮鱼片 一人套餐 $$79唔食得辣但又好想食下水煮鱼 所以叫左小辣 一打开成盒都系鱼块 超多旧! D鱼好嫩滑, 鱼肉好充份咁吸满哂水煮既汤汁 每一啖都好鲜同有淡淡既辣味. 本身以为一人套餐就系得鱼同饭一碗咖啦, 点知个水煮鱼入而重有寛粉, 菜同埋木耳. 正! 🐮黑椒牛仔骨 一人套餐 $$79 多黑椒 多甜椒 爆炒牛仔骨 纯对系唔会输既配撘! 一如以往 好多牛仔骨 唔好睇佢细细盒 有成足足8旧牛仔骨! 重要唔系得条骨! 所以份量真系好足 佢D配料都好多 甜椒好新鲜 唔系切定放左好耐系度既感觉! 牛仔骨啖啖肉之余 重要好入味 feel 到佢系有腌过 而唔系就咁加味去炒! 送饭真系一流!佢个外卖袋好靓 系我中遂既简约风~

🐟水煮鱼片 一人套餐 $$79

🐮黑椒牛仔骨 一人套餐 $$79

佢个外卖袋好靓 系我中遂既简约风~