2019-05-30 1887 浏览
又黎拎到聚一聚啦,铨仔记真系好有家既感觉平日黎食都好旺场,睇黎深得街坊既心🥰🥰价格依然系好亲民,任饮任食呢个价格无得弹!-原来唔只鸡煲,烤鱼都有得食见人地系一大条鱼好吸引!但今次同友人两个去,都系食鸡煲先,下次再黎就试烤鱼🙂--之前食过胡椒咸菜猪肚鸡,今次就食奇味鸡煲,唔食得辣既我地都可以有咁好选择确实唔错奇味唔辣得黎都可以好香口,d香料令到鸡肉变得好惹味,食完又唔会觉得口渴,证明味精唔重😍😍鸡件既份量好多,食完我同友人都已经大半饱-忍唔住加钱点左个椒盐栗米栗米一咬落去爆汁,好鲜甜,加上椒盐味特别香口👍🏻每次必点! -真系好欣赏餐厅可以一件一件咁点食几多叫几多,唔怕浪费同埋绝无因为系任饮任食既关系而漏单!值得一赞✨好钟意食水鱿鱼、木耳响玲同鱼皮都好鲜脆~~~蔬菜好新鲜-加点系列:安格斯肥牛 $148任饮任食既肥牛质素都唔错,但加钱点既呢份细安格斯肥牛绝对对得住个价格😍牛肉上既雪花分布平均,渌一渌就食一咬落去,哇真系好香牛肉味😍黎得呢度食加点一碟简直系完美!!!-饮品种类有好多,啤酒都有😍而加instagram/fb打卡仲送任食雪米糍!!呢度会系我同朋友既聚会天堂~坐楼上更加有家既感觉🙈
又黎拎到聚一聚啦,铨仔记真系好有家既感觉
平日黎食都好旺场,睇黎深得街坊既心🥰🥰
价格依然系好亲民,任饮任食呢个价格无得弹!
原来唔只鸡煲,烤鱼都有得食

鸡件既份量好多,食完我同友人都已经大半饱

忍唔住加钱点左个椒盐栗米
栗米一咬落去爆汁,好鲜甜,加上椒盐味特别香口👍🏻每次必点!

真系好欣赏餐厅可以一件一件咁点
食几多叫几多,唔怕浪费
同埋绝无因为系任饮任食既关系而漏单!
值得一赞✨
好钟意食水鱿鱼、木耳
响玲同鱼皮都好鲜脆~~~

蔬菜好新鲜

加点系列:安格斯肥牛 $148
牛肉上既雪花分布平均,渌一渌就食

饮品种类有好多,啤酒都有😍
而加instagram/fb打卡仲送任食雪米糍!!

呢度会系我同朋友既聚会天堂~
坐楼上更加有家既感觉🙈
员工都好友善,睇得出餐厅好用心经营👍🏻👍🏻
2019-05-20
  • 椒盐一口粟米