#lunch冇谂过食饺子都食到咁饱咁满足!٩(˃̶͈̀௰˂̶͈́)و左:洋葱猪肉煎饺 右:芫茜猪肉煎饺绝对系俾呢两款饺子吸引来的,超级洋葱同芫荽粉丝٩(˃̶͈̀௰˂̶͈́)و好少见呢啲口味嘅饺子,一定要来试。每只饺子都涨卜卜,即叫即煎,而且煎得好靓金黄色刚刚好(=´∀`)人(´∀`=)洋葱猪肉煎饺🥟绝对被呢只饺子惊艳了'(*゚▽゚*)'洋葱同肉嘅比例十分好,最重要嘅系,洋葱唔系完全熟透变得只有甜味,而系仲有少少生洋葱嘅香味,但又没有生洋葱嘅辛辣味(*¯︶¯*)洋葱粉丝表示呢个洋葱绝对系水准之上!芫荽猪肉煎饺🥟呢个我就略嫌多左少少芫茜,如果少返啲肉味会出啲同少啲芫茜嘅苦涩味。不过同行的朋友本身好怕食太重的芫茜味都接受到仲食咗好多只(因为我太被洋葱饺惊艳了挂住食洋葱饺),所以我谂系中间啦就返各人口味ʕ •ᴥ•ʔ云耳椰菜猪肉煎饺🥟本身谂住食两个饺就够了,但由于太惊艳又再加咗单ʕ •ᴥ•ʔ呢个饺就传统口味啲,有咬口,同埋会喷汁!是日例汤菠菜面🍜加$15就多碗面!是日例汤系眉豆粉葛汤,用汤煮面好有家的感觉(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)个汤好清甜,配埋个菠菜面好健康好好食,今次真系连汤都可以饮埋(=´∀`)人(´∀`=)问咗老板套餐面同
#lunch

云耳椰菜猪肉煎饺🥟
云耳椰菜猪肉煎饺

是日例汤菠菜面🍜
菠菜面是日例汤

加$15就多碗面!是日例汤系眉豆粉葛汤,用汤煮面好有家的感觉(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)个汤好清甜,配埋个菠菜面好健康好好食,今次真系连汤都可以饮埋(=´∀`)人(´∀`=)问咗老板套餐面同汤饺面有咩分别,老板话其实系冇分别嘅,只系套餐面可以分开个饺子,汤饺面就个饺子系埋碗面度,啲街坊叫惯咗汤饺面,所以就保留返系menu度啰~

冻柠宾🍹
冻柠宾

呢排真系好热,冻柠宾酸酸甜甜好解渴ε-(´∀`; )饮完又可以再战芝士蛋糕(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)

上:原味芝士蛋糕 下:冧酒芝士蛋糕
原味芝士蛋糕🍰
原味芝士蛋糕
冧酒芝士蛋糕🍰
冧酒芝士蛋糕

有三只味:原味、冧酒、抹茶,每日限量供应,选择困难一于就全都要!(没有拣抹茶真系食唔落了( ;´Д`)) 两只都好好食好香浓同埋入口即融٩(˃̶͈̀௰˂̶͈́)و不过我钟意原味多啲!

一直食外面都一直好多人排队,唔知系等外卖定排队入去食呢ʕ •ᴥ•ʔ
洋葱猪肉煎饺
云耳椰菜猪肉煎饺