2021-09-26
刺身定食🦑🦐🐟🦀好似啲emoji咁,盘刺身定食乜都有,啱晒我哋呢啲有选择困难症嘅人!!所有鱼刺身食落好鲜甜,有咬口得嚟又冇筋,感觉新鲜又靓~ 比较深刻嘅系带子,大粒得嚟,食落觉得几甜嘅,好似食紧糖咁~🍬🍬🍬火炙三文鱼腩寿司🍣同行友人挚爱三文鱼,唔叫唔得!!🤪但系食落又真系有烟熏同鲜甜嘅味道,仲要有少少入口即溶嘅效果,我觉得又OK㖞~😎 起码冇后悔叫咗先啦!🧐牛油果软壳蟹卷 / 鳗鱼芝士卷牛油果同鳗鱼系我挚爱,基本上佢正常表现,我都已经会like❤️ 仲有软壳蟹同芝士各自帮到𠮶两款配搭好多,丰富咗啲味道唔少~海胆花之恋寿司🌷边个话花之恋净系可以得蟹籽同埋沙律酱,仲可以有海胆~ 嚟到呢度冇可能唔试佢嘅海胆,咁佢嘅海胆有返少少我钟意嘅海水味之余,亦都鲜咁嘅,起码唔腥先!!!我都觉得唔错嘅~~~
火炙三文鱼腩寿司🍣
牛油果软壳蟹卷 / 鳗鱼芝士卷