2023-08-04 158 浏览
👯今天与姊妹星期六系深水埗果边踩单车,顺道想在附近揾个地方食野,💁🏼♀️我们路过这间烧虾虾,姊妹便提议入内进食,店内有好多食物的品种选择,有好多新嘅嘢可以选择下。我地两个人,见到间系任食,岩晒超级肚饿既我地。用QR code 自己落单,任食任饮。用支签串住食物烧都好得意好新奇。落单一阵食物就来到台上,🉐烧烤炉上摆满很多野食,鸡翼都几鲜嫰,隔离既同埋肠仔肉味香浓,容易熟。朋友要左好多三色椒,我地share黎食,都几大块,外皮烤到微微金黄,🤡非常脆口,内里好弹牙好鲜甜。烧番薯都好正,好甜,豆腐干都系我地既最爱,非常香脆。第一次试甘甘样既串烧,仲有好多新鲜海鲜都系任食,啤酒任饮都有惊喜,有机会再来!💯💯