韩式芝士辣烤鸡扒石锅饭 $58送到上台既时候,即刻就闻到好香喷喷既味道,仲有微微既礠礠礠既声音。不过真系要好小心,因为个石锅真系好热,虽然佢下面有个木盘,但我成日都唔小心辣亲只手。主角烤鸡扒十分嫩滑,鸡皮烤到脆卜卜, 好香口。都腌得好入味。个人认为芝士可以再多d,会爽d XD 芝士控泡菜偏酸辣,仲有d椰菜同紫椰菜丝,仲有不知名既腌物。成个饭捞埋一齐食热辣辣好正,都几有韩国风味。系个石锅底度仲有少少饭焦,都几正!尼个唔知道点解等左好耐啊先上,我等到羊咩先生就黎食晒先有得开餐😋😋UMAI: 6.5/10富士山蛋包饭 $88蛋包饭绝对系尼间餐厅既名物!佢仲可以选择其他唔同既配料。因为佢有少少好似某咖哩专门店甘有个富士山饭,所以就想挑战下,以为两个人食应该会好饱。但点知都系配料就多左少少。仲以为真系富士山=分量大。甘其实两个人share都唔系好够饱。讲翻味道啦,其实又真系几好食既,首先佢既滑蛋就真系好滑,咖哩都好浓郁,见到入面其实都好足料既,有好多薯仔粒粒配料就拣左煎猪扒,炸鱼柳同炸虾。三样都正常味道啦,猪扒都好软,唔会鞋口。鱼柳都几出色,因为佢唔系用常见既鲶鱼柳,佢用既系有皮既鱼柳,鱼味都几
韩式芝士辣烤鸡扒石锅饭 $58
个人认为芝士可以再多d,会爽d XD 芝士控
泡菜偏酸辣,仲有d椰菜同紫椰菜丝,仲有不知名既腌物。
😋😋UMAI: 6.5/10

富士山蛋包饭 $88
蛋包饭绝对系尼间餐厅既名物!
配料就拣左煎猪扒,炸鱼柳同炸虾。三样都正常味道啦,猪扒都好软,唔会鞋口。鱼柳都几出色,因为佢唔系用常见既鲶鱼柳,佢用既系有皮既鱼柳,鱼味都几重。炸虾弹牙。
甘我可能下次就就甘叫一个鱼柳蛋包饭。
😋😋UMAI: 6.5/10

爵士西冷牛扒 $88
牛扒正常味道,尼个价钱都好难话食到d 好高级既肉啦。不过佢都算唔错既,肉煎得软,外表焦焦地,都几唔错既
佢个黑椒汁都几辣,食唔到甘辣既朋友就要小心啦!
😋😋UMAI: 6/10

黑糖珍珠奶茶 +$14
无得拣甜度!真系好甜,太甜啦!珍珠都唔系话煮得好Q
尼个真系唔洗试

柯华田奶盖 +$14
尼个系好好饮,好浓郁。再加上表面有cream同柯华田脆脆粉
真系好正!可以一试!

🌟整体CP值:6.5/10 正常地好味,有惊喜
2021-06-07