2024-01-31
衬住最近天气咁冻梗系把握当下疯狂打边炉🤭🤭屋企恰恰吓太多嘢准备又要买又要洗~一如既往出去揾间靓餐厅食就干手净脚~得知奥运站附近新开业咗间新火锅店~正中Be心水🫰🏻订位~出发~.嚟到餐厅环境好好~楼底高且卡位阔落~店员亦好亲切有礼🤗🤗吃货嘅我哋坐低拣咗 ✨set D宫崎A5肩胛肉 套餐✨ 成人$518@位(另加一)可以任饮任食120分钟~汤底要咗✨海胆白面豉汤 &✨椰子鸡汤~等汤滚等火锅食材期间~仲可以叫台式小食(如:珍珠奶茶,台湾肠,甜不辣条,紫金QQ球,香脆盐酥鸡,地瓜条,百香果红茶...)顶住肚先😛(赞好餐厅社交平台专页更每位一份日式三文鱼籽伴矶煮鲍鱼🫰🏻)之后出去自助区夹埋丸类蔬菜&拎埋啤酒汽水🍺🥤.跟住最期待嘅几款牛肉都送到上枱啦😘叫咗✨美国choice黑安格斯牛板腱,✨SRF和平金标沙朗心,✨SRF和牛肩胛三角肥牛,✨宫崎A5肩胛肉🐂🐂款款卖相都非常靓仔~色泽红润且纹理匀称~Be尤其钟意日本宫崎A5和牛😋每片牛脂浓郁且入口软熟~另外仲有海鲜(✨生猛海虾,✨弹牙小鲍鱼…)、北海道猪梅肉 等等等~最后记得留肚食甜品丫🍨Be叫咗✨朱古力雪糕窝夫~以火锅放题店嘅甜品嚟讲质素确实非常唔
跟住最期待嘅几款牛肉都送到上枱啦😘叫咗✨美国choice黑安格斯牛板腱,✨SRF和平金标沙朗心,✨SRF和牛肩胛三角肥牛,✨宫崎A5肩胛肉🐂🐂款款卖相都非常靓仔~色泽红润且纹理匀称~Be尤其钟意日本宫崎A5和牛😋每片牛脂浓郁且入口软熟~另外仲有海鲜(✨生猛海虾,✨弹牙小鲍鱼…)、北海道猪梅肉 等等等~最后记得留肚食甜品丫🍨Be叫咗✨朱古力雪糕窝夫~以火锅放题店嘅甜品嚟讲质素确实非常唔错👍🏻👍🏻是晚对喺度饮饱食醉嘅体验好满意🤗