2023-02-21 74 浏览
紫菜味炸鱼翅初初都以为炸鱼翅会好硬,估唔到佢嘅口感系比较似鱿鱼🤣咬落有少少软骨嘅感觉,配搭埋旁边嘅沙律酱,送酒一流~葱吞拿鱼蓉丼丼饭上面铺满左葱花同埋天妇罗脆,再加上满满嘅吞拿鱼蓉,捞匀之后一啖食晒好有满足感🤩味椒盐鲍鱼鲍鱼表面有一层薄薄嘅脆浆,添加口感之余鲍鱼亦都煮到非常软,唔会好似一般嘅鲍鱼咁难咬开🤤配搭埋椒盐味道好香口Cocktail - green听店员介绍呢杯Cocktail用咗青苹果汁、菠萝汁同埋vodka制作而成,特别之处系加埋wasabi😆初初都惊会好攻鼻,但出奇地净系会喺after taste感受到佢嘅存在🤣亦都唔会喧宾夺主🥰非常有惊喜另外我哋仲叫咗其他小食,埋单total 人均 $250😗以餐厅嘅环境同埋服务质素,绝对值得encore😌下次想揾个静静地嘅地方聚餐再嚟👍🏻
紫菜味炸鱼翅

葱吞拿鱼蓉丼