2024-07-27 125 浏览
一入到Giovanni Pina Ristorante, Bar & Pasticceria就见倒落地大玻璃,可惜餐厅位于1/F,俾东区走廊遮咗大部份海景景观🥲。餐厅装修简约,配合紫藤花嘅装饰,都几适合打卡。午餐价钱合理,包餐汤、主菜及饮品,亦可半价优惠换甜品🍮野菌牛肉粒意大利粉 $158意式辣肉肠蕃茄芝士猫耳朵粉 $138- 两款意粉都煮得刚刚好,弹牙得黎又唔硬,兼有少少嚼口👍🏻;意粉完全吸收咗酱汁,味道真系唔错😋,可惜意粉、牛肉粒或者辣肉肠份量偏小,女士食都只系刚刚好本身对呢间餐厅嘅咖啡冇乜特别期望,但反而有惊喜,咖啡味好香浓,亦系我喜爱嘅Nutty咖啡☕️开心果吉士千叶酥🍧 +$27千层酥都几脆,但开心果味唔够浓,吉士偏甜左小小,如果食开淡味嘅甜品爱好者,可skip😂

午餐价钱合理,包餐汤、主菜及饮品,亦可半价优惠换甜品🍮

野菌牛肉粒意大利粉 $158
意式辣肉肠蕃茄芝士猫耳朵粉 $138