2017-09-04
唔系睇唔知边度介绍,真系唔知花墟有间咁正雅座,话说上星期想试,大安旨意walk in,点知full左,连问等唔等,因为枱既转数底,大多数顾客都当cafe叹下茶9月份有朋友仔生日,想订10位都唔接受,原因系佢地最大张枱都系坐8个人,其余位置不多经过错败,有点唔信邪,跳完舞第一时间打去订8点同男友食,哈哈今次食到啦~~~第一次上去我同男友已经钟意个环境,同朋友坐下倾下计,真系几唔错,舖内1张8人枱,2张6人枱,2张4人梳化枱,1张2人梳化枱,钟意慢活真系好正,上菜都几慢下,但好精致下,今日叫左牛肝菌芝士宽条面/日本南瓜大扇贝意大利饭,两个都超香,仲好有鲜味,食野系食原汁原味,唔系食调味吗!我觉得我会再去,价钱唔贵,又见到隔离枱叫蚬意面都好鬼吸引而家我身体唔饮得咖啡/花茶,只系偷饮小啖男友杯古巴咖啡,饮过好野返唔到转头,层次唔够多,男友话鬼咩用机冲,本身豆只差,收70蚊唔系手调讲真贵咯,想去试既朋友叫返佢出精既野“茶”好过