2022-06-07 41 浏览
最近天气愈来愈热,放狗的地方变得愈来愈少,突然间心血来潮不如上山顶行下,又有冷气,又可以轻轻行山,两只野有街街去不知几开心.太耐无上山顶原来而家大部分餐厅都写住欢迎宠物,真好窝心,我地行左去一间足球主题的餐厅,之前都食过类似的主题餐厅,但今次呢个系唔单止支持一个球会,哈哈,虽然作为利迷,见唔到利物浦的展览品有少少失望,但望到其他球会的展览品真系英国读书感觉返哂黎。间餐厅成个场感觉好舒服,有露天位置但真系太热,餐厅都容许宠物坐室内地方,实在抵赞!食物方面我地太肚饿的关系叫左两个Burger再加一份薯条,因为大头虾无见到原来Burger本身已经跟薯条,哈哈!不过唔紧要啦,松露酱薯条好好食,出面有好多所谓的松露酱得少少,呢到有足够的份量俾你点。Burger黎讲叫左和牛鹅肝汉堡同埋冰岛虾堡,虾堡有芥末酱夹埋台湾凤梨系吸引的,块虾仲好大块添。但和牛鹅肝汉堡吸引啲,因为够 Juicy,已经叫左少酱都好Juicy。最后我地仲有个苹果金宝芝士蛋糕,呢个几特别,苹果金宝脆脆夹埋芝士饼,又唔会漏wo,你见我地食左咁多薯条都仲食得落就知啦!

• 法国鹅肝和牛汉堡