2022-09-21 118 浏览
朋友住喺将军澳,知道呢间系动物友善餐厅我哋就谂住带埋狗仔落嚟食嘢,但系依家成日落过云雨,所以都系冇带到狗仔🥹但朋友食过话又大份又好食最后都系嚟咗🤣喺将军澳地铁站行过嚟几分钟都到,都算几近,间餐厅装修风格几型格,同埋附近都静唔会太嘈,带动物嚟或者过嚟倾吓计食吓饭都几舒服👍🏻-个餐汤好浓郁,饮落啲薯仔蓉好稠好好饮!黑松露令到成个汤好香🥰好少地方有埋牛角包🥐焗得好松脆✨佢啲沙律仲有青苹果🍏酸酸地好开胃😍佢连啲糖都好得意🥹方糖好似卡通片咁 🧊🍳ALL DAY BREAKFAST $138第一餐梗系食ALL DAY BREAKFAST😂佢啲薯饼好香脆、烧烤菇多汁、金门火腿咸香、芦笋、芝士焗蕃茄个蕃茄劲多汁同芝士好夹咸咸地咁、猪肉肠好够味又弹牙、烟三文鱼牛油果酱酸种面包好香口、之后食埋个乳酪杯唔会太酸太甜刚刚好❤️🐑炭烧纽西兰羊脾扒伴干葱炒薯仔,烧杂菜及半干蕃茄 配牛肝菌汁 $138羊髀扒唔会燥仲几嫩,唔会鞋口又冇筋~配埋牛肝菌汁好夹!-FROZEN $58佢用芒果、香草同菠萝一齐整嘅沙冰,所以好清新完全都唔会过甜😍好爽!仲好大杯🥰-MILKY $58蓝莓香蕉沙冰都系酸酸甜甜咁,好似乳酪咁👍🏻-质素

好少地方有埋牛角包🥐焗得好松脆✨
佢啲沙律仲有青苹果🍏酸酸地好开胃😍

佢连啲糖都好得意🥹方糖好似卡通片咁 🧊

🍳
ALL DAY BREAKFAST $138
第一餐梗系食ALL DAY BREAKFAST😂

🐑
羊髀扒唔会燥仲几嫩,唔会鞋口又冇筋~
配埋牛肝菌汁好夹!

FROZEN $58
MILKY $58
蓝莓香蕉沙冰都系酸酸甜甜咁,好似乳酪咁👍🏻
质素比想像中更好,值得推荐❤️