餐厅: TERA (形點 I)
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
2025-02-22 0 浏览
最近开始成日揾啲宠物友善嘅餐厅咁可能带埋自己只襟捞一齐去食饭好开心揾到又宠物友善又有pancake食嘅地方🥹✨🫶🏻仲谂住牛油果加咖啡会唔会好怪或者好腻点知又唔会三样嘢加埋都几夹然后试咗佢嘅烟三文鱼牛油果滑蛋牛角包窝夫牛油果都好新鲜,又唔会太生牛角包窝夫好脆朋友叫咗卡邦尼猫耳朵我自己几钟意食佢呢一个猫耳朵烟烟韧韧咁然后每啖又会食到啲汁呢个几好味士多啤梨牛角包窝夫呢个我觉得好好食牛角包窝夫keep住一样咁脆加埋佢侧边𠮶啲士多啤梨脆脆一齐食呢个我下次会想再食豆乳疏乎厘班戟豆乳味我觉得可以再重啲𠮶班戟都松软可能我多手加咗啲糖浆加埋糖浆一齐食就有啲太甜整体成餐饭都OK自己住元朗,如果近近地又想食班戟应该会再嚟
最近开始成日揾啲宠物友善嘅餐厅

点知又唔会
三样嘢加埋都几夹

牛油果烟三文滑蛋牛角包窝夫

然后试咗佢嘅烟三文鱼牛油果滑蛋牛角包窝夫
牛油果都好新鲜,又唔会太生
牛角包窝夫好脆

𠮶班戟都松软
可能我多手加咗啲糖浆
加埋糖浆一齐食就有啲太甜

整体成餐饭都OK
自己住元朗,如果近近地又想食班戟
应该会再嚟

2025-02-09