2023-06-19 12 浏览
知道南丰纱厂一向系宠物Friendly 嘅好去处,夏日炎炎 一于带同小可爱🐕过嚟叹吓冷气 打下卡 买下宠物用品🐶🐱 !买完嘢之后决定食啲嘢医下肚 见到呢一间餐厅装修都几靓 价钱都系百几蚊 一于入去试吓 ~😛烧烤菇芝士薯饼风车包🥯呢个风车包大大份 面包外脆内软 配上芝士同埋非常香脆嘅芝士薯饼 再配上爆汁嘅烧烤菇🍄香甜嘅蕃茄 🍅真系非常之满足伴碟既沙律菜可以减低油腻感 又有营养 好正!全日早餐All Day Breakfast🍽好耐冇食个all day breakfast , 一于叫黎试吓 虽然话材料相对简单 但系整得好食都好花心思同技巧~ 用上薯仔 牛乳滑蛋 🍳茄汁豆 烧烤菇🍄 猪肉肠 面包等等~样样都好好食 特别系炒蛋 非常之滑溜 ❤️叫咗两杯饮品 ~ 泡沫咖啡同鲜奶咖啡 ☕️两杯咖啡卖相好靓 拉花拉得好好睇 ~ 饮落去都好顺喉 奶味香浓 好正😛全程我的小可爱都系隔离陪住我地,食得开心又安心!😛呢度仲有宠物餐牌,下次再嚟叫啲嘢俾佢食先🤪地址|荃湾白田坝街南丰纱厂1楼111号舖

烧烤菇芝士薯饼风车包🥯
呢个风车包大大份

伴碟既沙律菜可以减低油腻感 又有营养 好正!

全日早餐All Day Breakfast🍽

叫咗两杯饮品 ~ 泡沫咖啡同鲜奶咖啡 ☕️

全程我的小可爱都系隔离陪住我地,食得开心又安心!😛

呢度仲有宠物餐牌,下次再嚟叫啲嘢俾佢食先🤪

地址|荃湾白田坝街南丰纱厂1楼111号舖