2024-03-19 1812 浏览
𝙱𝚒𝚜𝚝𝚛𝚘 𝙱𝚕𝚘𝚘𝚖 𝒮𝑒𝓂𝒾 𝒹𝒾𝓃𝓃𝑒𝓇 𝒷𝓊𝒻𝒻𝒻𝑒𝓉包包生日月紧系继续约食生日饭今次拣左 @bistrobloom 既半自助餐餐厅,位于朗豪坊顶楼,在蓝色天幕下既餐厅一入到餐厅就会经过自助餐区,主要有沙律 海鲜 甜品 汤品 面包饮品,选择不算好多,都好齐全😍今次我地点左2款set dinner就可享用自助餐区既食品炉烧嫩滑春鸡鸡肉多汁嫩滑,底部既薯蓉衬托住牛油既香味加上春鸡既鸡油,原来都几好食,吾会太油腻主厨精选特选部位牛扒 羊架 带子 香辣大虾牛扒以5成熟上,肉质软腍带子有两大粒,两面煎到金黄,有鲜味羊架吾会太苏,肉质松软Juicy香辣大虾,虾肉爽脆主食仲包左一杯野饮享用原主餐当然吾好忘记仲有甜品吧包妈发现竟然有啫喱糖,真系童年回忆餐厅座位阔落,令包妈 包包同朋友成个用餐过程都好舒服,而且服务十分周到,食物份量都好十足,性价比高,环境舒服,所以成餐饭我地都食得好开心
𝙱𝚒𝚜𝚝𝚛𝚘 𝙱𝚕𝚘𝚘𝚖
𝒮𝑒𝓂𝒾 𝒹𝒾𝓃𝓃𝑒𝓇 𝒷𝓊𝒻𝒻𝒻𝑒𝓉

包包生日月紧系继续约食生日饭

炉烧嫩滑春鸡

主厨精选
特选部位牛扒 羊架 带子 香辣大虾
牛扒以5成熟上,肉质软腍
带子有两大粒,两面煎到金黄,有鲜味
羊架吾会太苏,肉质松软Juicy
香辣大虾,虾肉爽脆

主食仲包左一杯野饮
享用原主餐当然吾好忘记仲有甜品
包妈发现竟然有啫喱糖,真系童年回忆