2024-12-07 818 浏览
K11吃的买的都好逛🚉近地铁站行过生活时尚店内 发掘宝藏Cafe木系横装,暖意柔和,充满家既感觉,让人放松静享空间,美膳西·日Fusion菜,饮品款式多多,简直花多眼乱Penne alla Vodka with Pan-seared Hokkaido Scallops$148煎北海道带子 •伏特加蕃茄奶油长通粉大大粒带子肉弹肥美,长通粉 Sauce入味,酸酸甜甜 散发酒香 又开胃🍕 Seafood Pizza三文鱼 · 墨鱼 · 虾滑 · 蟹肉棒 · 蘑菇 · 洋葱 · 鲣鱼干 (洋葱蕃茄酱底) Pizza要亲要食先有拉满感,啖啖皮脆好足料酱汁同馅料滋味丰富,一啲都唔觉漏🍹 SPIRITS $78House Blend Whisky+Coke自己拣唔同嘅酒同饮品配搭,朋友极钟意呢个味道易入口🍸COCKTAILTime for Tea-quila$88(Tequila, Apple Juice, Peach Oolong Tea, Honey)打卡靓靓,又有甜果香气调出嚟既茶酒,微微醺,讨人意
K11吃的买的都好逛🚉近地铁站
行过生活时尚店内 发掘宝藏Cafe

煎北海道带子 •伏特加蕃茄奶油长通粉

🍕 Seafood Pizza

🍹 SPIRITS $78
House Blend Whisky+Coke
自己拣唔同嘅酒同饮品配搭,朋友极钟意呢个味道易入口

🍸COCKTAIL
Time for Tea-quila$88
打卡靓靓,又有甜果香气调出嚟既茶酒,微微醺,讨人意

2024-12-03
  • 香煎带子意粉