2023-05-10 3001 浏览
2023.04.27 lunch takeaway 突然发现叫外卖有折,就满心欢喜试试⋯⋯但对我哋嚟讲,一次就够了,都闪过下好唔好下次试吓汉堡包,不过都系算了🫢 仲有,早咗去到已经见到我哋杯咖啡,有时真系好唔明,唔可以等食物出咗先整杯热饮🤔 尤其系咖啡,一收到单就整,等埋两个饭同意粉出杯咖啡咪冻哂⋯⋯🙄 不过,赞咗先,近门口嘅服务员都好有礼貌😊👍🏼👍🏼 就因为唔系全部嘢都咁差,所以都冇俾劣评嘅,ok 一般啦。我俩就唔会再嚟lu 🤪准备12:30有得拎,满心欢喜添,第一次食呢间,叫咗日式带子牛油南瓜意大利烩饭跟Flat White,竟然唔使额外加钱😃 另外叫温泉蛋卡邦尼意大利面,呢个跟汤,因为拣咖啡要加钱⋯⋯其实怪怪地,点都好,顺便试埋咖啡,好可惜真系太早整咗先,返到公司都要叮热先饮,唔知系咪咁嘅关系,我哋觉得连咖啡都系麻麻地🫢打开食物,望落都唔错⋯⋯但一食带子⋯⋯1) 有两粒系黑咗,好似掂咗落镬底个种黑🫤 又好似冇煎过咁,跟住一食,唔该晒,冇谂过系会用呢种鱼蛋 feel 嘅带子,弹牙兼冇带子味,一个个百元嘅饭,竟然用呢种带子😤😤 搅到我哋一向唔嘥嘢嘅都放弃左唔食,加上又唔知有冇跌过落炉
2023.04.27 lunch takeaway

flat  white
打开食物,望落都唔错⋯⋯
日式带子牛油南瓜意大利烩饭
但一食带子⋯⋯1) 有两粒系黑咗,好似掂咗落镬底个种黑🫤 又好似冇煎过咁,跟住一食,唔该晒,冇谂过系会用呢种鱼蛋 feel 嘅带子,弹牙兼冇带子味,一个个百元嘅饭,竟然用呢种带子😤😤 搅到我哋一向唔嘥嘢嘅都放弃左唔食,加上又唔知有冇跌过落炉边 😑
日式带子牛油南瓜意大利烩饭
温泉蛋卡邦尼意大利面都正常少少,不过又唔可以叫卡邦尼,食落只系快以叫烟肉意粉,唔知点解啲烟肉又好似未炒过咁,系咪因为为外卖呢🧐 味道又系麻麻地😮‍💨
温泉蛋卡邦尼意面
真失望。唯一个汤好正常,跟嘅包我哋都钟意,细细旧易食又都算好味😅
汤加小包仔
2023-04-27