食肉兽食得肉多,都会累。今日停一停,谂一谂,去一去东方素。东方素个份禅意,同我食开肉嘅凡人有强烈嘅对比,可以等我沉一沉殿,恬一恬息。咁难得黎食斋,所以全部叫哂招牌菜。招牌蜜丝咕噜肉,宜家嘅斋菜已经做到出神入化,有肉嘅灵魂,但又有素食嘅精髓,特登咬开一半俾大家睇。蜜丝咕噜肉令一食再食,因为个蜜丝真系好有趣,好fushion,抵佢做招牌。招牌蜜汁叉烧,健康的肥叉,冇肥叉嘅肥膏,又有肥叉嘅口感,重点佢唔系肉,食几多都唔会太担心,味道好够,又有口感。招牌咕噜肉同叉烧就当然出色,几乎每枱都会朝圣,因为食落去冇味精,但又有应有嘅味道,都系第一次食到呢种感觉。特别钟意个份禅意,侍应个份热情,菜式个份用心,坐一坐,吹一吹水,又一个愉快的晚上。
食肉兽食得肉多,都会累。

今日停一停,谂一谂,去一去东方素。

咁难得黎食斋,所以全部叫哂招牌菜。

• 密汁叉烧