2023-09-13 211 浏览
上网见到好多人推介秋香煲仔饭,即刻订位试试,不过地点不太方便,搭轻铁仲要行一段路先到。入座时已经好多人,好彩有订到位,舖仔细细但餐牌都有好多选择,见到隔离枱叫咗人气推介辣三文鱼他他爆脆大混酱,我地都叫一份;仲有驰名煲仔饭系必点,我拣咗玉子蟹肉蟹柳蟹膏大混战煲仔饭,试下有几混战;另外叫一串澳洲和牛牛舌芯同埋两杯饮品。辣三文鱼他他爆脆大混酱混有辣味的三文鱼配上卜卜脆饼,沾埋酱汁,脆饼和辣三文鱼一硬一软,口感丰富。玉子蟹肉蟹柳蟹膏大混战煲仔饭主角煲仔饭有玉子、蟹肉、蟹柳、蟹膏,混和一起再加有饭焦的煲仔饭,超级惹味,见到隔离枱的白鳝煲仔饭都不错,下次可以试下澳洲和牛牛舌芯和牛牛舌外皮烧得好香脆,内里软软的,调味刚刚好黎明来到见到个名好想试下,味道似杂果宾治,好好味柚子青柠梳打青柠配柚子清新怡人,消暑解腻一流

辣三文鱼他他爆脆大混酱

玉子蟹肉蟹柳蟹膏大混战煲仔饭

澳洲和牛牛舌芯
和牛牛舌外皮烧得好香脆,内里软软的,调味刚刚好

黎明来到
见到个名好想试下,味道似杂果宾治,好好味

柚子青柠梳打
青柠配柚子清新怡人,消暑解腻一流