餐厅: 魚一壽司 (教育路)
资讯:

2020-05-19 804 浏览
一直想食好耐但放工时间太多人等位所以放弃左,难得今日闲日放假梗系去会一会佢啦。环境铺位好细,枱摆得好密,楼上座位会坐得好亲密下,肥少少都入唔到去食物刺身:三文鱼&超大带子都好正,要赞下既系D刺身佢切得好厚好大片,大大啖令人食落好满足,个带子真你好巨型,好鲜寿司定食:寿司都多,跟炖蛋&沙律,男仔应该唔够食,但寿司系好味既。牛肉寿喜锅定食:汤底好甜,牛肉都几多,杂菜超多,跟左个饭&面豉汤,食到好饱,总括黎讲性价比高。炸软壳蟹:正正常常服务算殷勤,佩服D店员可以不停上上落落咁送餐,少D脚骨力都唔得。不过如果入座时可以提醒左客人要一次过落单会好D,因为起初佢冇讲,我分左几次系手机到落单,之后有个店员先同我讲番最好一次过落。价钱食左好多钱都系$320有找,日本野黎讲算平好希望佢可能搬去间大D既铺,咁平时等位就唔洗咁耐,D位又可以松少少食得舒服D。

食物

炸软壳蟹:正正常常