2022-10-20
晚餐想食寿司入咗就近的元气食差唔多九点先入去唔使等位🍣烧黑椒三文鱼刺身劲大块 加埋少少沙律酱真系开胃又好味😋🍣北寄贝都算大块、新鲜🍣葱香珍宝帆立贝真系几大粒!帆立贝系熟嘅,食落清甜带葱香😶🌫️而且面上有少少香油,识落好Juicy!忍唔住点多几碟❤️🍣烧珍宝蟹柳见到张相都知佢大份,抵食之选🍣灸烧黑椒蚝抱住试吓嘅心态!点知粒蚝又几新鲜而且烧到啱啱好💯入口香得来又软身😍🍣蒲烧鳗鱼屋企人表示都唔错!🍣厚烧玉子🍣玉米蟹柳福袋入面嘅料都几多,钟意食熟嘅朋友必点🍣炸虾天妇罗🍤呢个会等得比较耐少少,不过系抵嘅因为真系食到热辣辣即炸嘅感觉😶🌫️而且入面嘅虾好弹牙🤩出面嘅粉都够晒脆卜卜🍤钟意食炸嘅必点。🍣北寄贝沙律🍣蟹肉蟹膏钟意食蟹膏嘅我每次见到都想点但系又惊唔新鲜。今次终于点咗一试!原来都好新鲜!冇腥味唔臭😚🍣加州小卷有啲细旧,CP值不高。🍣赤贝新鲜弹牙🤩可以encore!总括而言:冇谂过差唔多关门之前入去都食到新鲜高质嘅质素😚好满意!而且上菜都几快,职员嘅服务态度都好好👍🏻会再嚟!是日消费二人合共$260
入咗就近的元气食
差唔多九点先入去唔使等位
🍣烧黑椒三文鱼
刺身劲大块 加埋少少沙律酱真系开胃又好味😋
🍣北寄贝
都算大块、新鲜
🍣葱香珍宝帆立贝
🍣烧珍宝蟹柳
见到张相都知佢大份,抵食之选
🍣灸烧黑椒蚝
🍣蒲烧鳗鱼
屋企人表示都唔错!
🍣厚烧玉子
🍣玉米蟹柳福袋
入面嘅料都几多,钟意食熟嘅朋友必点
🍣炸虾天妇罗🍤
🍣北寄贝沙律
🍣蟹肉蟹膏
🍣加州小卷
有啲细旧,CP值不高。
🍣赤贝
新鲜弹牙🤩可以encore!
是日消费二人合共$260