2022-06-09
寿司郎成日都会推出期间限定寿司🍣今次就趁唔洗排太耐队就试下佢啦😋今次仲试左好多冷门款式都还有惊喜啊😚🧋奶茶味卡特拉娜 💰$22 (10/10)🏆卡特拉娜系我每次去寿司郎必叫既甜品😋估唔到加埋奶茶味仲好味❤️面头脆卜卜既焦糖 配合埋淡淡茶香🍃好正👍🏻系雪糕版既焦糖炖蛋🍦🦑萤光鱿鱼寿司 💰$14 (8/10)呢个都系比较冷门少少既选择🤔估唔到又几有惊喜 个口感好特别😋咸咸鲜鲜咁 又几好味 不过如果怕腥既朋友仔就要慎选啦😛🐟小肌寿司 💰$12 (7.5/10)小肌寿司系平价寿司舖好少见🤤估唔到寿司郎竟然有 小鳍虽然系平价既材料 但系就好考验醋渍既功力~而寿司郎呢度既味道就略显酸左少少🍣天然蓝鳍吞拿鱼鲛腩 💰$17 (6/10)😫见到寿司郎社交平台讲到呢个鲛腩好罕有好正🫣搞到我好大期望 估唔到更多既系失望🥺呢旧嘢好多筋😣呢个价钱建议大家食翻中拖罗就好喇🐚白鸟贝 💰$12 (3.5/10)😵💫没有最失望只有更失望🥴呢个白鸟贝强烈建议大家唔好试 软pat pat得黎毫无鲜味😮💨建议大家唔好好似我地咁做勇者尝试喇💩❤️日本帆立贝 💰$23 (9/10)呢个系我既最爱🥰大大只厚肉又鲜甜 呢个价位真
🧋奶茶味卡特拉娜 💰$22 (10/10)🏆
🦑萤光鱿鱼寿司 💰$14 (8/10)
🐟小肌寿司 💰$12 (7.5/10)
🍣天然蓝鳍吞拿鱼鲛腩 💰$17 (6/10)😫
🐚白鸟贝 💰$12 (3.5/10)😵💫
❤️日本帆立贝 💰$23 (9/10)
呢个系我既最爱🥰大大只厚肉又鲜甜 呢个价位真系几抵食👍🏻正常发挥 我都叫左三碟啊🤤
#️⃣💡Hashtag Tips: 如果想食寿司郎又唔想排咁耐队 不妨系开门前10-15分钟去到 通常都唔洗点等😚下午茶时段同样会少人好多 见到啲飞几十张几十张咁跳 好快就到我地😆另外提提大家如果想热门时间食可以考虑最少人等位既黄大仙分店🚇排队筹号往往只系其他分店既1/3
_____________________
📌推荐: 8.5/10.0
想平平地食下回转寿司🍣又唔想帮衬元X呢啲蓝店 寿司郎的确系唔错既选择👍🏻价钱相宜又有唔少特别既选择💰掌握埋hashtag tips大大缩短排队时间😚咁就更加值得食喇
📌 寿司郎