将军澳海旁愈开愈多餐厅,有次睇到呢间美式餐厅装修够特别,就bookmark咗要去食!晚餐时间嚟到,可以食Dinner Set。一共有四款(汉堡包、烤鸡、意粉、牛扒)+ All day breakfast可以拣。每个餐都包沙律、餐汤、主菜同饮品。🍔加州汉堡 Texas Burger $169(烟肉、烧烤酱、芝士炒洋葱、墨西哥辣椒、手打牛肉汉堡)| 系巨型汉堡啊🙈基本上食咗半个都已经七八成饱,仲有薯条呢🙈份量同热量都爆登。(下次叫一份就好了)🥤士多啤梨奶昔🥤云呢拿奶昔 +$28跟餐转饮(单叫$66)餐汤-如果喺附近放狗,亦可以带埋毛孩一齐食(有宠物餐)。入到去可以拣想坐出面定系房,房就专畀无宠物嘅人入去慢慢食~餐厅场内有秋千、复古电单车等,啱晒想打卡嘅人📸️-不过亦有扣分位,枱面上嘅茄汁同芥末酱可能未refill,唧出嚟嘅时候有水油分离,咁啱我哋张枱𠮶枝芥末酱入面亦无晒……

🍔加州汉堡 Texas Burger $169

Taxes  Burger

Texas  Burger

🥤士多啤梨奶昔🥤云呢拿奶昔
+$28跟餐转饮(单叫$66)
云呢拿奶昔

餐汤