2023-06-20
今次去左一间好有外国feel嘅扒房兼酒吧餐厅 仲要系将军澳海滨附近 食饱饱可以行下散步添!Set lunch好抵食 有得拣pasta/牛扒/海鲜/pizza/burger 包一个沙律或者汤我食果日咁岩系海鲜杂烩汤 佢除左有啲蔬菜粒 佢系真材实料有海鲜嘅 有蚬肉同鱿鱼🫶🏼Set lunch - NZ Ribeye Steak $128想据扒想左好耐 终于有我份🤣一上枱香喷喷 牛扒烧得好靓仲几juicy!! 牛扒系放左系薯条嘅上面 而薯条系粗薯当肉汁渗左入薯条度简直人间极品🥹👍🏼另外牛扒仲配左个烧汁(?) 牛扒本身已经好食 点埋酱汁仲好食🥹🫶🏼Seafood Pizza 12” $198Pizza劲大个 适合同朋友分享!除左有海鲜做pizza嘅𩠌 仲有啲橄榄、灯笼椒同芝士 令到整个pizza口感upupupApple Crumble $128见到餐厅apple crumble系有个👍🏼推荐 果间冇介绍错 一上枱已经好靓好精美有个煎pan仔 热辣辣嘅苹果肉桂淋淋地加埋脆脆 仲有云呢嗱味嘅雪糕好正!🥰Hot Milk Tea (跟餐)
Seafood Pizza 12” $198
Apple Crumble $128
Hot Milk Tea (跟餐)