2023-01-03 23 浏览
见到唔少人话呢间嘅烤鸡出色而且都几抵食,经过好多次终于入嚟试试佢😙今次叫咗个二人餐,有前菜、两个主食同埋饮品,唔同主食唔同价钱🤓 我拣咗OMG烤鸡套餐$328🐔都几多嘢食两个人都食到好饱!✨前菜👉🏻OMG多国海鲜拼盘 拼盘好精致,感觉五款小食都系有精心设计过😚 黑松露虾、鱼子烟三文鱼、瑶柱丝煎带子、蟹籽墨鱼仔、蟹肉洋葱他他多士,中间仲有啲沙律菜🥗款款味道都几好味,我最钟意系瑶柱丝煎带子,煎香左嘅带子搭配咸香鲜美嘅瑶柱丝👍🏻👉🏻蒜蓉包 + 野菌忌廉汤蒜蓉包焗到好脆身,蒜香味重带到香辣味!个汤好creamy,混合左啲蘑菇粒一齐煮,菇味香浓好好饮👅✨主菜👉🏻OMG烤鸡烤鸡有四件,有五种口味可以拣,我拣咗法式蜜糖汁🍯我觉得呢个烤鸡真心有惊喜,即叫即烤上枱系真系辣手𠮶种🤣 外皮香脆,搽满蜜糖同甜芥末酱,鸡肉好嫩滑有肉汁,好高质🤤❤️!!而且仲附上一碟仔酱汁唔够可以额外点,啱晒我呢啲重口味人士😎👉🏻Pizza餐牌上Pizza嘅选择都几多,我叫咗食肉兽😆 配料有鸡肉、烟肉、莎乐美、辣肉肠同埋意式肉酱!一嚟到已经见到配料好足,面头仲有啲芝士可以拉到少少丝🫣 pizza啱啱焗起香脆可口☺️

✨前菜
👉🏻OMG多国海鲜拼盘