Auntie AYI @wellwellwell

2024-09-20 661 浏览
麻鸡捞起:材料丰富,食落好清新,淋上酸酸甜甜嘅酱汁,好醒胃,食落好有惊喜太极鸳鸯蟹:选用新鲜蟹以手工拆肉,每一啖都系满满蟹肉,营养丰富,小朋友最钟意食。鲜百合炒什锦:集齐健身有益嘅云耳、百合,同清甜嘅芦笋,超爽口,口感一流,有营之选。羊肚菌炖鸡汤:真材实料,用咗珍贵嘅羊肚菌,味道超浓郁,饮得出煲咗好耐,,转季天气饮啱晒,可以增强免疫力。宋嫂拆鱼羮:超级考功夫,淡淡鱼肉嘅鲜味,配上姜丝嘅味道,口感超丰富!Auntie ĀYI 炒饭伴脆炸鬼:粒粒分明嘅炒饭,再加埋将脆卜卜嘅油炸鬼,创意十足,带嚟多层次口感,味道浓郁出众。港式鸡蛋仔伴雪糕:充满地道嘅风味,鸡蛋仔做到外脆内软,配上香滑雪糕,系我嘅最爱!雪糕萨琪玛:里满焦糖嘅马仔真系好怀旧,原来加埋雪糕一齐食系咁好味

Auntie ĀYI 炒饭伴脆炸鬼
太极鸳鸯蟹
百合炒什锦
羊肚菌炖鸡汤
宋嫂拆鱼羮
芝麻鸡捞起
港式鸡蛋仔伴雪糕
雪糕萨琪玛
题外话/补充资料: 麻鸡捞起:材料丰富,食落好清新,淋上酸酸甜甜嘅酱汁,好醒胃,食落好有惊喜 太极鸳鸯蟹:选用新鲜蟹以手工拆肉,每一啖都系满满蟹肉,营养丰富,小朋友最钟意食。 鲜百合炒什锦:集齐健身有益嘅云耳、百合,同清甜嘅芦笋,超爽口,口感一流,有营之选。 羊肚菌炖鸡汤:真材实料,用咗珍贵嘅羊肚菌,味道超浓郁,饮得出煲咗好耐,,转季天气饮啱晒,可以增强免疫力。 宋嫂拆鱼羮:超级考功夫,淡淡鱼肉嘅鲜味,配上姜丝嘅味道,口感超丰富! Auntie ĀYI 炒饭伴脆炸鬼:粒粒分明嘅炒饭,再加埋将脆卜卜嘅油炸鬼,创意十足,带嚟多层次口感,味道浓郁出众。 港式鸡蛋仔伴雪糕:充满地道嘅风味,鸡蛋仔做到外脆内软,配上香滑雪糕,系我嘅最爱! 雪糕萨琪玛:里满焦糖嘅马仔真系好怀旧,原来加埋雪糕一齐食系咁好味
2024-09-05
Auntie ĀYI 炒饭伴脆炸鬼