2023-08-08
一家大细去食饭通常都系食中菜,唔想食大集团 今日就试下呢间「打冷」。一早打电话book左枱,所以唔洗等位。我哋食个日系平日夜晚黎,但都见有几枱客系门口等位,要齐人先入得,大家记得留意返。服务员态度都好有礼貌。不过唔知系佢冷气坏左,定真系唔多冷气,就算有几部风机,都仲系好热,希望可以整下个冷气啦。入正题,食物质素真系唔错,我哋叫左8样野,全部都好正宗好好食。蚝饼外脆内软;卤水嘢(我哋食咗豆腐、鹅片、墨鱼)全部都好入味,味道啱啱好,香得嚟唔会太咸;糖醋面即叫即整够晒脆;菜谱煎蛋好有细个嘅味道;韭菜猪红整得好好;牛肉炒芥兰d牛肉好腍;咕噜肉就算有汁都食得出好有肉味。以呢个价钱呢个质素真系唔错,但如果可以加钱加大就更加好,因为太好食,成家食嘅话就唔够食。期待下次encore!