2024-07-27 261 浏览
本身有去开super sandwich食薯蓉套餐同意粉,因为返工原因,去过上环店,水准很好仍保持著。因朋友住地方嘅原因,去奥海城店也是一样良好,唯独将军澳店今次第一次食,可一不可再。首先排队买餐时本人要e4套餐,即是牛油果吞拿鱼焗薯,律师店员是否听错还是背景太嘈,佢帮我落单落了e3,幸好即时发现改咗。到套餐来到时,整体外观不错,但开始食的时候,质素一食便之龙与凤。首先先讲南瓜汤,是酸的,曾经喺super sandwich饮过罗宋汤很好,配料多,但今次南瓜汤味道很奇怪,我饮了几啖已经不敢再饮,下次就算再食都会叫返罗宋汤至于生菜沙律,食落很明显不够新鲜,最后还有个焗薯,焗得唔够腍,食嘅时候好似好硬明白到舖有不同职员,所以煮饭应该有参差,但super sandwich系一间连锁式嘅店舖,建议定期review不同店舖嘅食物质量,以确保水准依然保持。

牛油果吞拿鱼焗薯