其实之前已经嚟过研香几次,每次都有新发现!今次同朋友一齐嚟食下糖水,享受下生活小确幸服务员都非常亲切,又很专业。帮我哋介绍嘅每款甜品,都好似艺术品咁,禁就想全部都试下啦🥰四款甜品都非常出色,都可以试下🌟首先要推介嘅就系佢哋嘅8小时慢磨芝麻糊💭糖水既滑又香,口感超好 💭净系闻住芝麻味就好满足,饮一口仲要再一口啊!其次要介绍下研香腰果芝麻💭腰果香浓,芝麻香甜,两种味道配合得恰到好处 💭真系好特别呢款,令人一试难忘佢哋做嘅冻美式咖啡同冻牛奶咖啡都非常有惊喜 💭肯定系甜品控的最爱,味道清新又不会太甜 💭研香佢哋嘅咖啡真系好特别,同平常饮嘅完全不同啊!我同朋友都好满意研香今次嘅体验。真心推荐大家都嚟试下。 😍哩间舖头系好适合拍拖或者约朋友倾计。干净清新的装修风格,开放式的用餐空间,同高质素的甜品,实在系完美的配搭。喺度倾吓计,享受吓美食,真系生活中小确幸☺️

四款甜品都非常出色,都可以试下🌟
首先要推介嘅就系佢哋嘅8小时慢磨芝麻糊
💭糖水既滑又香,口感超好
💭净系闻住芝麻味就好满足,饮一口仲要再一口啊!

其次要介绍下研香腰果芝麻

佢哋做嘅冻美式咖啡同冻牛奶咖啡都非常有惊喜
💭肯定系甜品控的最爱,味道清新又不会太甜
💭研香佢哋嘅咖啡真系好特别,同平常饮嘅完全不同啊!