2023-06-14
今次我哋嚟到位于将军澳分店嘅~形~将军澳真系开咗好多唔同形式嘅新餐厅,呢间分店系位于海天晋汇地下,入到餐厅嘅感觉好放松好舒服🌱呢度除咗有得食嘢同饮酒之外,餐厅里面都亦有提供电视、Wi-Fi、桌球🎱同埋掟飞镖🎯有室内自己有户外嘅位置可供选择,之前已经听闻呢间串烧好食😋性价比高👍🏻,所以我哋今次都想试吓😉同埋呢度都好多唔同嘅Cocktail🍸Mocktail🍹价钱亦都好合理😍 🔥豚肉芦笋卷🔥串烧鸡皮(串串真系好出色👍🏻下次会叫多啲唔同嘅款式串烧试😉)🔥芝士年糕(外脆内软)🔥鳗鱼炒饭(粒粒分明,仲有好多粒鳗鱼)🔥鹅肝多士(呢个鹅肝多士真系要推荐👍🏻,可以话必叫)🔥桃雪葩(最钟意食雪葩😆竟然仲有桃味)🔥Cocktail~ Margarita(去到每间酒吧,我都必定叫一杯Margarita,呢间酒吧可以话冲得有水准👍🏻🔥Mocktail~Mix Berry Paradise(唔饮酒嘅朋友当然叫返杯Mocktail😎,呢杯Max Berry真系好鬼正😂饮到真系入面有好多鲜果系入面,好清新感觉)放工或者周末真系可以约朋友喺度放松倾偈⋯⋯将烦恼抛诸脑后❤️
今次我哋嚟到位于将军澳分店嘅~形~
🔥豚肉芦笋卷
🔥串烧鸡皮
(串串真系好出色👍🏻下次会叫多啲唔同嘅款式串烧试😉)
🔥芝士年糕
(外脆内软)
🔥鳗鱼炒饭
(粒粒分明,仲有好多粒鳗鱼)
🔥鹅肝多士
(呢个鹅肝多士真系要推荐👍🏻,可以话必叫)
🔥桃雪葩
(最钟意食雪葩😆竟然仲有桃味)
🔥Cocktail~ Margarita
🔥Mocktail~Mix Berry Paradise