2020-09-01
将军澳虽然多嘢食,但系想揾间韩烧都真系冇乜边几间,但竟然比我揾到一个神秘嘅角落,开咗呢一间旺角都有分店嘅韩烧!!未嗌嘢食之前,出面已经摆到成个自助餐咁,除咗有啲熟食同沙律之外,仲有好靓嘅甜品同埋雪糕、饮品等等。尤其系佢嘅雪条,竟然可以任食Dreyer's!!我自己一口气都食咗两条!而饮品方面虽然佢嘅饮品款式唔多,但系佢竟然有一个好聪明嘅自助热饮机!过程好方便,而且一啲都唔会热亲只手。之后职员俾咗个QR code我地scan,电话上嘅款式都几多,竟然仲有海鲜类同埋熟食,有炸鸡同一啲饭同面。肉类我同朋友都嗌得几多,因为想试晒佢哋唔同嘅口味,个人觉得最好食当然系佢嘅猪颈肉同埋五花腩,将佢包埋啲韩式辣酱放喺生菜食,完全觉得自己去咗韩国咁!佢嘅海鲜仲有生蚝同埋扇贝等等!真系食到我同朋友两个好饱!
佢嘅海鲜仲有生蚝同埋扇贝等等!真系食到我同朋友两个好饱!