将军澳高质晚市寿喜烧 — 三原今次同男友纪念日👫就去咗呢间将军澳嘅日本寿喜烧专门店都试吓😆🫶宫崎A4和牛寿喜烧$680店员会先会讲解个menu,而且服务态度都不错,前菜包括以下呢三款刺身,食完刺身之后师傅会席前主理寿喜烧🥢 🐟季节三点刺身包括有带子、鲣鱼、牧丹虾,刺身都好新鲜A4宫崎和牛(160g)师傅烹调嘅时候真系味道好香,未食已经觉得好吸引😍寿喜烧汁酱香甜,A4和牛肥瘦均匀,食晒三块都不会好济,牛肉熟度亦岩岩好~🥚茶碗蒸面头放上三文鱼籽,食落有好浓嘅海鲜鲜味,质感好滑溜,重食到粒粒冬菇🥬季节野菜 有芋丝、洋葱、椰菜、皇帝菜、师傅使用寿喜烧汁烹煮野菜,椰菜全部索啲酱汁,洋葱食落好甜好爽口,而豆腐亦煎得好金黄🍚碎牛肉炒蛋饭炒得粒粒分明🍮甜品牛奶布甸配红豆蕨饼🫘地址:三原 将军澳唐俊街18号The Parkside第一座地下G06号舖。#goeat日本#日本餐厅#日本料理#将军澳美食#将军澳好去处#寿喜烧餐厅#日本寿喜烧#将军澳日本餐厅#将军澳日本菜#三原#sukiyaki
将军澳高质晚市寿喜烧 — 三原

宫崎A4和牛寿喜烧$680

🐟季节三点刺身
包括有带子、鲣鱼、牧丹虾,刺身都好新鲜

A4宫崎和牛(160g)

🥚茶碗蒸

🥬季节野菜
有芋丝、洋葱、椰菜、皇帝菜、

🍚碎牛肉炒蛋饭
炒得粒粒分明