之前见好多人都介绍话呢度个朱古力甜品好好食,所以今晚专登来试吓😍咁啱今日有Super Monday主菜一送一优惠,指定嘅主菜都可以买一送一,拣咗个牛面颊,牛肉质感够林但又有啲口感,配埋佢𠮶个浓郁酸酸地嘅酱都几好食😋~不过始终都系钟意牛扒嘅口感多啲~另外叫咗个我见好多人推介嘅海鲜扁意粉,佢个汁好特别系红椒汁,好creamy好浓郁,上面嘅虾同埋青口都好新鲜,整体都好好食!🤤Side dish 叫咗个巴马臣芝士炸薯条,呢个好好食呀炸得好香,食到停唔到!🤤终于到我期待嘅甜品时间啦😍终于试到佢个hot chocolate cake😍😆估唔到真系好好食!🤤热辣辣浓郁嘅朱古力蛋糕,里面全部都系热溶咗嘅朱古力酱,上面伴上一球云呢拿雪糕,成件事真系超满足!🤤☺️虽然真系极之邪恶但系真系超好味,完全满足晒朱古力fans!🤣最钟意佢食到最尾𠮶啖都系热辣辣,呢个甜品食完真系会好幸福☺️可惜buy 1get 1嘅优惠里面冇得拣牛扒🙁,下次揾次一定要黎试吓佢啲扒先得!

• 招牌香浓朱古力蛋糕