2017-10-29 1158 浏览
本身真系好少好少无啦啦走去何文田果头,原来都几多野食!!今日突登去呢度就系为左试下呢间牛排因为不设电话订座,唯有WALK IN睇下好唔好彩啦我去到未够8点,店员小姐话要9点先有位,好啦,一场黎到,无理由唔食就走,所以留左个名就去附近行下D宠物店打发下时间先,差唔多9点反到去无耐就入得啦,YEAH!!餐牌唔系好多选择,不过贵精不贵多,反而宁愿做好自己招牌菜!!店员好好咁同我地介绍左两个煮法有咩唔同(服务很好!!)我两款煮法既牛都有叫,重加左$38要左个汤同雪碧叫完野食好快就有薯条食啦薯条是任食的,每一次俾既份量唔系好多,一黎唔会因为太多食唔晒而浪费左,二黎又唔会因为食得慢而冻左佢地薯条有少少黑松露味,佢地话用左黑松露海盐,刚刚炸起系特别好食XD(ps:我加左4次)是日餐汤系蘑菇汤,有好多蘑菇,不过唔系好特别guest chef's flat iron steak $188因为店员建议我地叫5成熟,咁当然要接受佢既专业意见啦!原先以为咁厚身,中间会好生,但都唔会,有口感既,但绝对唔系硬,系个牛排下面有D薯蓉,吸左D肉汁,都几好食,如果除左薯仔可以有D菜食下就好啦herbly flat ir
本身真系好少好少无啦啦走去何文田果头,原来都几多野食!!
今日突登去呢度就系为左试下呢间牛排

因为不设电话订座,唯有WALK IN睇下好唔好彩啦
店员好好咁同我地介绍左两个煮法有咩唔同(服务很好!!)
我两款煮法既牛都有叫,重加左$38要左个汤同雪碧
叫完野食好快就有薯条食啦

是日餐汤系蘑菇汤,有好多蘑菇,不过唔系好特别
guest chef's flat iron steak
herbly flat iron steak
herbly flat iron steak $150
我个人比教钟意呢一款,食落去林D,有少少筋,不过唔系好影响,已经切好多一片片上碟,好岩我呢D懒人食,旁边有D唔知咩香草(唔记得问下系咩黎)重有焗蒜头,味道唔系好重,配埋牛排一齐食,味道都几夹!!
整体黎讲野食算系唔错,服务态度很好,价钱唔系好贵,值得一试
(不过如果想食,记得早d拎左位先=0)
2017-10-26
guest chef's flat iron steak