2022-04-28
整整两年冇出走,当然非常挂住搭飞机时遨游天际嘅感觉。虽然疫情稍为放缓,但距离出国嘅日子似乎仲系遥遥无期。如果你同我都有一样嘅感受,或者嚟Cabin crew coffee可以暂时满足你嘅心愿😳Cabin crew coffee属Hollybrown团队打造,以飞行作为概念嘅主题餐厅。场内设有时区钟、航厦指示牌等打卡位,而最特别莫过于以机舱为灵感设计嘅座位,可以睇到云海、富士山景,即刻揾返旅行时嘅感觉🙆🏻♀️!• Lamb Shoulder Lasagna $178千层面之间夹杂住一丝丝羊肩肉同Creamy嘅酱汁,羊味比想像中更出众,面皮即使放耐咗亦都唔易烂,份量睇落比较小巧,食起嚟其实都几饱肚下😗• BBQ Combo $348一个拼盘里面有齐猪肋骨、半只烧鸡同迷你手撕猪肉包,仲唔系食肉兽嘅最爱🤩?!烧鸡同猪肋骨均用上Barbecue sauce调味,甜甜哋再加上烟熏嘅香味,味道几讨好,唯烧鸡嘅胸位有少少干嚡,鸡髀位就冇咁嘅问题。配菜仲有炸薯角,成个set都几丰富,乜都想试少少,可以嗌依个😌• Chocolate Banana Hotcake 足足六层Hotcake上面淋满朱古力酱,配
• Lamb Shoulder Lasagna $178
• BBQ Combo $348
• Chocolate Banana Hotcake
足足六层Hotcake上面淋满朱古力酱,配搭香蕉同云尼拿雪糕,系尝甜人士一定会喜爱嘅经典口味😝
• Cold Brew
我同朋友最欣赏依度嘅咖啡。用上埃塞俄比亚嘅咖啡豆,味道清爽有少少茶感,尾段带果香,唔会有酸味同涩味,好易入口😚
• Purple Potato Latte
粉紫色嘅紫薯latte造型超梦幻!奶味香浓又暖胃,系咖啡以外唔错嘅选择🍠