间唔时会带狗狗🐕嚟天空之城食嘢,之前未嚟过呢间餐厅系因为佢的set lunch好似冇素食🌱,所以唔太啱食。今日经过,老板喺门口欢迎我哋,当我话我食素时,佢即时话有素食menu,而且就算我点set lunch,佢都可以帮我走肉。老板对狗狗🐕好热情(佢都养狗),所以我哋就决定喺度lunch喇。我同狗狗爸爸点咗2个set lunch🍽️,包饮品,冻饮唔使补钱。All day breakfast:食物丰富;我食咗少少蒜蓉包(脆口)、蕃茄juicy、炒蛋滑;菠萝系罐头嚟,但all day breakfast有啲生果都唔错;其他食物我就冇试,但狗狗爸爸都几满意👍🏻👍🏻焗带子野菌意大利饭:食第一啖时已忍唔住嗌好食!好creamy,啲饭🍚啱香港人食,软硬度刚好,我唔系好惯食有心芯的传统意大利饭,怕难消化;份量都几大冻斋啡、冻奶茶🥤🧊:饮品的水准比一般茶餐厅略低;如果再好啲就冇得输喇,因为呢度啲嘢食好味又抵食老板好nice,对宠物非常友善,佢问咗狗狗叫咩名后,到我哋离开时都仲记得。后尾我哋行完附近的超市再返转头,仲有机会见到老板妈妈,佢哋两个都系友善、爱狗之人🥰🐕😭!!有机会一定会再带狗狗嚟呢度呀!🐕狗狗

All day breakfast(set lunch)

焗带子野菌意大利饭(set lunch)

冻斋啡(set lunch)

🐕狗狗食评:今日有好多嘢啱我食。妈妈个饭有2粒带子,佢同爸爸帮我吮咗啲汁,然后俾咗我食;爸爸个all day breakfast有蔬菜,我「痴」到嚿蕃茄🍅+沙律菜🥗食。老板好好人,会摸我,又知我个名,会叫我,然后爸爸妈妈带我走,之后再路过餐厅,我一枝箭谂住再标入去架~~
2023-12-30
All day breakfast(set lunch)
焗带子野菌意大利饭(set lunch)
  • Alldaybreakfast(setlunch)
  • 焗带子野菌意大利饭(setlunch)